صفحه اصلي انجمن سايتثبت نامآرشيو نقشه سايتطراح قالب تماس با ما
تبلیغات
عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
آمار سايت

رمز عبور را فراموش کردم ؟
آمار مطالب
کل مطالب : 282
کل نظرات : 0
اعضاي سايت : 0

وضيعت آنلاين
افراد آنلاين : 1 نفر

آمار بازديد
بازديد امروز : 22 نفر
بارديد ديروز : 13 نفر
ای پی های امروز: 18 نفر
ای پی های ديروز : 11 نفر
بازديد هفته : 175 نفر
بازديد ماه : 35 نفر
بازديد سال : 11,152 نفر
بازديد کلي : 43,334 نفر
پيوندهاي روزانه
امکانات
تبلیغات
موضوع : دعاوی خانواده ,

به بیان وکیل خانواده زمانی که میان دو شخص صیغه عقد جاری می شود در حقیقت میان آنان پیمانی ناگسستنی به وجود می آید که پایه و اساس آن عشق و احساس متقابل به یکدیگر است، به همین دلیل تا زمانی که این میزان از عشق و صمیمیت میان آن دو شخص وجود دارد نمی توان پیمان میان آن ها را شکست و آنان را از یکدیگر جدا نمود.

اما متاسفانه امروزه دیده می شود که در برخی خانواده ها این رابطه ، اصلی تجاری دارد و صرفا با نگاهی تجاری به آن توجه می شود که به همین دلیل زوجین پس از یک زندگی کوتاه مدت به سرعت راهی دفترخانه های ثبت طلاق میشوند و دادخواست طلاق تنظیم کرده و در مواردی به صورت طلاق غیابی از یکدیگر جدا می شوند.

همچنین به بیان وکیل خانواده در اینگونه ازدواج ها که پایه آن ها بر اساس عشق و علاقه متقابل بنا نشده یکی از زوجین به مدت نا معلومی مجهول المکان می شود که این بر خلاف ماده 1103 قانون مدنی می باشد.

 

نحوه طلاق غیابی به بیان وکیل پایه یک

به بیان وکیل پایه یک و با استناد به قانون در مواردی که شوهر بدون اطلاع و بدون هماهنگی قبلی مجهول المکان شود زوجه می تواند اقدام به طلاق غیابی نماید.

همچنین در صورتی که مرد مجهول المکان شود ، زوجه برای آنکه مقام قضایی بتواند مرد را مورد شناسایی قرار دهد نشانی شوهر خویش را در دادخواست ارائه شده به دادگاه خانواده ثبت می نماید.

در صورتی که شوهر وی با این اقدام یافت نشود ، زن می تواند با چاپ عکس شوهر خویش در روزنامه های پر فروش از افرادی که اطلاعاتی از وی دارند بخواهد تا اطلاعات خود را نزد مقام قضایی تشریح نمایند.

 

وکیل پایه یک در ادامه می گوید:

در صورتی که زوجه مجبور به اقدام برای چاپ عکس شوهر خویش در روزنامه های کثیر الانتشار گردد تمامی هزینه ها بر عهده خود او می باشد و همچنین مدت زمان چاپ عکس در روزنامه ها نمی بایست کمتر از یک ماه تا برگزاری جلسه رسیدگی باشد.

به بیان وکیل پایه یک پس از انجام این اقدامات برای فرد غایب دو اخطاریه ارسال می شود تا در جلسه رسیدگی حضور داشته باشد و در صورتی که وی به دادگاه مراجعه ننماید، قاضی پرونده اقدام به معرفی نماینده می نماید تا به جای فرد غایب دفتر طلاق را امضاء کند.

همچنین در صورتی که زن مجهول المکان باشد و مرد آدرس وی را به دادگاه بدهد و پس از بررسی همچنان زن مجهول المکان باشد، مرد می تواند از همسر خویش طلاق غیابی بگیرد.

اگر مرد حق طلاق داشته باشد برای طلاق نیازی به دلیل ندارد اما زن می بایست دلایل خود را به قاضی پرونده شرح دهد و قاضی پس از تحلیل دلایل اقدام به رای طلاق نماید.

توجه داشته باشید که در این شریط داشتن شاهد می تواند کمک موثری بر روی رای دادگاه داشته باشد. در مواردی که زوجه به دادگاه نشانی غلط داده باشد و با این کار بتواند حکم طلاق غیابی را از دادگاه بگیرد، مرد می تواند با واخواهی به حکم صادر شده اعتراض کند.

وکیل خانواده در بررسی قوانین طلاق غیابی

وکیل خانواده در بررسی قوانین طلاق غیابی

نحوه طلاق غیابی برای افراد مقیم در خارج از کشور به بیان وکیل خانواده

وکیل خانواده در رابطه با نحوه گرفتن طلاق غیابی برای افراد مقیم در خارج از کشور می فرمایند در مواردی که زوجه در خارج از کشور مدعی این مطلب شود که مدتی است شوهرش مجهول المکان می باشد، می بایست وکیلی ایرانی را انتخاب نماید تا وکیل وی روند رسیدگی به طلاق غیابی موکل خویش را انجام دهد.

 

وکیل خانواده در ادامه می گویند:

در صورتی که مرد پس از صادر شدن حکم طلاق غیابی و در زمان عده از طلاق دادن همسر خویش پشیمان شود و تصمیم بگیرد تا مجددا با وی ازدواج نماید، طلاق صورت گرفته رجعی برشمرده می شود و حکم صادر شده در رابطه با طلاق غیابی باطل می شود.

 

طلاق رجعی به گفته وکیل پایه یک خانواده

به گفته وکیل پایه یک خانواده طلاق رجعی به طلاقی اطلاق می شود که در زمان پس از طلاق تا زمانی که زن در دوران عده به سر می برد مرد می تواند بدون نکاح مجدد به همسر سابق خویش رجوع کند. و به همین دلیل در صورتی که فردی با زنی که در دوران عده به سر می برد زنا کند، حکم قانونی برای وی بر اساس زنا با زن شوهردار خواهد بود و موجب حرمت ابدی می گردد.

به گفته وکیل پایه یک خانواده و با استناد به قانون در ایام عده تا میزانی که در قانون مشخص شده است و ماهیت طلاق را زیر سوال نمی برد امکان ملاقات و رجوع به زن برای مرد وجود دارد. همچنین نفقه زن تا پایان دوران عده بر عهده مرد است و در صورت فوت یکی از آنان، دیگری از وی ارث می برد.

همچنین توجه داشته باشید که در صورت پایان دوران عده زن، حتی در صورتی که وی باکره نیز باشد می تواند بدون اجازه پدر خویش با مردی دیگر نکاح کند و مجددا ازدواج نماید.

 
برچسب ها: وکیل حقوقی خانواده ,وکیل پایه یک خانواده ,وکیل پایه یک آنلاین ,وکیل پایه یک دادگستری ,وکیل پایه یک تهران ,
زمان ارسال:دوشنبه 23 دی 1398 نویسنده:وکیل بازديد:36
مطالب مرتبط
ارسال نظر براي اين مطلب

کد امنیتی رفرش

طراحی و کدنویسی قالب از : ابزار وبنیرو گرفته از : رزبلاگ

درباره سايت

گروه وكلای آسايش گستران با در اختيار داشتن كادری گسترده از وكلای پايه يك و قضات بازنشسته و اساتيد دانشگاهی در سراسر ايران و كشورهای زيادی مي توانند تامين كننده آسايش حقوقی شما هموطنان ارجمند باشند .
دسته بندی
دعاوی حقوقی
دعاوی کیفری
دعاوی خانواده
جست و جو

نویسندگان وبلاگ
آرشیو