صفحه اصلي انجمن سايتثبت نامآرشيو نقشه سايتطراح قالب تماس با ما
تبلیغات
عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
آمار سايت

رمز عبور را فراموش کردم ؟
آمار مطالب
کل مطالب : 282
کل نظرات : 0
اعضاي سايت : 0

وضيعت آنلاين
افراد آنلاين : 3 نفر

آمار بازديد
بازديد امروز : 59 نفر
بارديد ديروز : 13 نفر
ای پی های امروز: 52 نفر
ای پی های ديروز : 11 نفر
بازديد هفته : 212 نفر
بازديد ماه : 72 نفر
بازديد سال : 11,189 نفر
بازديد کلي : 43,371 نفر
پيوندهاي روزانه
امکانات
تبلیغات
موضوع : دعاوی حقوقی ,

 نکات حقوقی روابط بین ساکنان آپارتمان ها

به طور کلی می توان گفت که مالکیت در آپارتمانها به دو صورت خواهد بود ؛ مالکیت بر قسمت های شخصی و مالکیت بر قسمتهایی مشاعی که هرکدام قوانین خاص خود را دارند .

ساکنین ساختمانها و آپارتمانها باید توجه داشته باشند که به هیچ وجه نباید در فضای مشاعی ساختمان اشیا خصوصی قرار داد . درواقع استفاده شخصی از فضای مشاعی آپارتمانها و ساختمان ممنوع است.

فضا های مشاعی آپارتمان

فضاهایی را که مشخصات و مساحت آن در سند مالکیت درج شده است به عنوان فضای اختصاصی ساختمان و ما بقی در قالب فضای مشاعی تلقی ی شود

راه پله ها، پشت بامها آسانسورها ، بخشهایی از پارکینگ در ساختمان به عنوان فضای مشاعی محسوب می شوند . ساکنین آپارتمانها  نسبت به فضای مشاعی مالکیت اختصاصی ندارند بنابراین توجه داشته باشند که قرار دادن هر شئی از قبیل گلدان، میز و یا هر وسیله ای دیگر در این فضا ها ممنوع می باشد .

الزامات قانون تملک آپارتمانها

طبق گفته یک وکیل معتبر دادگستری ، ماده 20 آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمانها به صراحت این قانون را در خصوص مدیران ساختمان الزام کرده است که مدیران ساختمان می بایست آپارتمان را در مقابل آتش سوزی بیمه نماید. مدیران ساختمانها می بایست  نسبت به این تکلیف توجه ویژه داشته باشند و به هیچ عنوان از آن غافل نشوند . چه بسا به سبب آتش سوزی قسمتی از اموال منقول ساکنان یا ساختمان تلف شود و از بین رود . و در صورت اقدام شخص خاطی مجرم شناخته خواهد شد.

در صورت بروز آتش سوزی و انجام نشدن بیمه آتش سوزی، تعهد پرداخت خسارات  بر عهده مدیر ساختمان خواهد بود.

 

وظایف مدیر ساختمان ها و آپارتمان ها

به موجب ماده 22 قانون آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمان ها مدیر ساختمان موظف است در ساختمانهایی که بیش از 10 واحد آپارتمان داشته باشد، به منظور حفظ و نگهداری و نظافت آپارتمان  نسبت به استخدام سرایدار اقدام کند.

مدیر ساختمان می تواند حقوق دریافت کند ؟

به موجب ماده 25 آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمانها مدیر ساختمان می تواند بابت زحمات خود حقوق و دستمزد  دریافت  نماید.

آپارتمان نشینی قوانین مربوط به خود را دارد  در نتیجه مشکلاتی که در تملکات وجود دارد می تواند به اندازه کافی پیچیده باشدوکیل متخصص در حوزه نقل و انتقالات املاک و آشنا به قوانین  آپارتمان نشینی می تواند مشاور خوبی برای شما باشد

 
برچسب ها: تماس با وکیل پایه یک دادگستری ,مشاور حقوقی خانواده ,مشاوره با وکیل پایه یک ,مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری ,مشاوره رایگان با وکیل پایه یک دادگستری ,نیاز به وکیل پایه یک ,وکیل پایه یک پرونده های مالی ,وکیل پایه یک تهران ,وکیل پایه یک حقوقی ,وکیل پایه یک دادگستری چک ,وکیل پایه یک دادگستری خانم ,وکیل پایه یک دادگستری درمرکز تهران ,وکیل پایه یک زن ,وکیل دادگستری ,وکیل دعاوی کیفری ,
زمان ارسال:سه شنبه 23 مهر 1398 نویسنده:وکیل بازديد:156
مطالب مرتبط
ارسال نظر براي اين مطلب

کد امنیتی رفرش

طراحی و کدنویسی قالب از : ابزار وبنیرو گرفته از : رزبلاگ

درباره سايت

گروه وكلای آسايش گستران با در اختيار داشتن كادری گسترده از وكلای پايه يك و قضات بازنشسته و اساتيد دانشگاهی در سراسر ايران و كشورهای زيادی مي توانند تامين كننده آسايش حقوقی شما هموطنان ارجمند باشند .
دسته بندی
دعاوی حقوقی
دعاوی کیفری
دعاوی خانواده
جست و جو

نویسندگان وبلاگ
آرشیو