صفحه اصلي انجمن سايتثبت نامآرشيو نقشه سايتطراح قالب تماس با ما
تبلیغات
عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
آمار سايت

رمز عبور را فراموش کردم ؟
آمار مطالب
کل مطالب : 282
کل نظرات : 0
اعضاي سايت : 0

وضيعت آنلاين
افراد آنلاين : 3 نفر

آمار بازديد
بازديد امروز : 31 نفر
بارديد ديروز : 13 نفر
ای پی های امروز: 27 نفر
ای پی های ديروز : 11 نفر
بازديد هفته : 184 نفر
بازديد ماه : 44 نفر
بازديد سال : 11,161 نفر
بازديد کلي : 43,343 نفر
پيوندهاي روزانه
امکانات
تبلیغات
موضوع : دعاوی حقوقی ,دعاوی کیفری ,

در میان تمام صدمات و ضررهایی که متاسفانه افراد به یکدیگر وارد می کنند ، ضرر جسمی و بدنی یکی از جدی ترین ها می باشد . همچنین جبران این نوع صدمه به شدت سخت بوده و قانون گذار مجازات ها و دیه های سنگینی را برای آن در نظر گرفته است .

به بیان وکیل دادگستری در ماده 1 قانون مسئولیت مدنی به روشنی بیان شده است که ” هر فردی بدون داشتن مجوز قانونی به صورت عمدی و یا در نتیجه ی بی احتیاطی به جان یا سلامت یا مال یا آزادی یا حیثیت یا شهرت تجاری یا به هر کدام از حقوق فرد دیگری که به واسطه قانون برای افراد ایجاد شده باشد ، صدمه ای وارد کند که به طبع آن برای شخص ضرر مادی یا معنوی در پی داشته باشد ، فرد آسیب زننده مسئول جبران خسارت ناشی از عمل خود خواهد بود . ”

 

مباحث مرتبط با آسیب های جسمی به گفته وکیل پایه یک

به گفته وکیل پایه یک در آسیب های جسمی دو مبحث قصاص و دیه وجود دارد . وکیل پایه یک در ادامه می گوید ، در مبحث قصاص که در جرایم عمدی امکان انجام آن وجود دارد ، در واقع مقابله به مثل فرد آسیب دیده با فرد آسیب زننده می باشد ، به این معنا که اگر چشم فرد آسیب دیده باشد می تواند به همان میزان آسیب دیدگی تقاضای قصاص برای فرد آسیب زننده کند .

یک مورد از قصاص که به گوش بسیاری از افراد آشنا می باشد قصاص جان در برابر جان است که شخص قاتل را در صورت خواست اولیای دم اعدام می نمایند .

همچنین به بیان وکیل پایه یک ، دیه جبران خسارت به صورت مالی می باشد که فرد آسیب زننده به فرد آسیب دیده پرداخت می کند و میزان آن را قاضی پرونده بر اساس قانون و نظر پزشکی قانون تعیین می نماید و فرد خاطی ملزم به پرداخت آن می باشد .

در نظر داشته باشید که دیه ، عملی عادلانه تر در برابر آسیب وارده به یک شخص می باشد . همچنین دیه سبب می شود تا فرد خاطی دیگر به فکر آسیب رساندن به فرد دیگری نباشد و در اعمال و رفتار خود جوانب احتیاط را رعایت کند .

 

دیه از منظر وکیل دادگستری

از دیدگاه وکیل دادگستری و با استناد به ماده 488 قانون مجازات اسلامی دیه در حقیقت میزانی مال معین می باشد که در قانون شرع برای مواردی که جنایت غیر عمد بر نفس ، عضو یا منفعت یا جنایت عمدی یا هر فعلی که با عنوان جنایت از آن یاد می شود و قصاص ندارد ، مقرر شده است .

همچنین در ماده 450 قانون مجازات اسلامی تعریف دقیق تری در رابطه با دیه وجود دارد . در این ماده آمده است که در جنایات شبه عمد ، خطای محض و جنایات عمدی که مقام قضایی بر اساس قانون نتواند برای آن حکم قصاص صادر نماید ، در صورت خواست ولی دم امکان پرداخت دیه به وجود می آید .

همه چیز درباره دیه به بیان وکیل دادگستری

همه چیز درباره دیه به بیان وکیل دادگستری

به چه جرایمی دیه تعلق می گیرد

به گفته وکیل پایه یک دادگستری و بر طبق قانون به مواردی که در ادامه به شرح آن ها خواهیم پرداخت ، دیه تعلق می گیرد و بایستی توسط مجرم پرونده دیه پرداخت شود .

مورد اول

بر طبق قانون و به گفته وکیل دادگستری در مواردی که قتل یا جرح یا نقص عضو روی داده باشد و دلیل آن خطای محض فرد خاطی باشد . به طور مثال در مواردی که فرد اقدام به پرتاب سنگی برای دور کردن سگ نماید و به طور ناگهانی سنگ با سر یک انسان برخورد کند و فرد جان خود را از دست بدهد ، در این صورت قتل غیر عمد اتفاق افتاده است .

مورد دوم

بر طبق قانون و با توجه به گفته های وکیل دادگستری به جنایاتی همچون قتل یا جرح یا نقص عضو که به دلیل خطای شبه عمد رخ داده باشد ، دیه تعلق می گیرد . به طور مثال در صورتی که فردی اقدام به شوخی نماید و در شوخی ، دست فردی قطع شود ، در این صورت خطای شبه عمد روی داده است ؛ زیرا فرد شوخی کننده قصد آسیب به فرد دیگر را نداشته است .

مورد سوم

به گفته وکیل پایه یک دادگستری و با استناد به قانون در مواردی که جنایتی رخ داده باشد که به عمد صورت پذیرفته باشد و قصاص برای آن جایز نباشد ، مقام قضایی فرد جانی را به پرداخت دیه محکوم می نماید .

مورد چهارم

به موجب قانون و به گفته وکیل پایه یک دادگستری در مواردی که فرد خطاکار جنایتی عمدی و یا شبه عمدی را انجام داده باشد و سپس مشخص شود که فرد جنایت کار به سن قانونی نرسیده است و یا دیوانه است ، بر اساس قانون جنایت وی خطای محض شمرده می شود .

مورد پنجم

در صورتی که فردی اقدام به قتل شخصی نماید با این تفکر که آن شخص به اعدام محکوم شده است و این نیت وی برای مقام قضایی به اثبات برسد ، قتل صورت گرفته به منزله شبه عمد برای مقام قضایی خواهد بود .

برچسب ها: وکیل پایه یک نیاوران ,وکیل پایه یک تهران ,وکیل پایه یک دادگستری ,وکیل پایه یک حقوقی ,وکیل پایه یک کیفری ,
زمان ارسال:یکشنبه 17 آذر 1398 نویسنده:وکیل بازديد:38
مطالب مرتبط
ارسال نظر براي اين مطلب

کد امنیتی رفرش

طراحی و کدنویسی قالب از : ابزار وبنیرو گرفته از : رزبلاگ

درباره سايت

گروه وكلای آسايش گستران با در اختيار داشتن كادری گسترده از وكلای پايه يك و قضات بازنشسته و اساتيد دانشگاهی در سراسر ايران و كشورهای زيادی مي توانند تامين كننده آسايش حقوقی شما هموطنان ارجمند باشند .
دسته بندی
دعاوی حقوقی
دعاوی کیفری
دعاوی خانواده
جست و جو

نویسندگان وبلاگ
آرشیو